PhD position in collaboration between the University of Trento and Perfetti Van Melle

The University of Trento in collaboration with Perfetti Van Melle offers a PhD position Agrifood and Environmental Sciences (PNRR Missione 4, Componente 2 “Dalla Ricerca all’Impresa” – Investimento 3.3 “Introduzione di dottorati innovativi che rispondono ai fabbisogni di innovazione delle imprese e promuovono l’assunzione dei ricercatori dalle imprese”).

The project will deal with the application of sensory sciences in the production of chewing gum an candies.

More info:

ITA: https://www.unitn.it/bandi-phd-pnrr

ENG: https://www.unitn.it/en/phd-nrrp-calls

Deadline: 15th July 4 pm

Società Italiana di Scienze Sensoriali

via Donizetti, 6, 50144, Firenze
C.F. 94097300480

Segreteria:
segreteria@scienzesensoriali.it
sportello@scienzesensoriali.it
amministrazione@scienzesensoriali.it

Posta certificata:
scienzesensoriali@pec.it

Tel: +39 333 4887090
lunedì/mercoledì/venerdì: h 9.00 – 15.00

martedì/giovedì: h 9.00 – 17.30