The SISS

Italian Society of Sensory Science

The SISS was born in 2002 thanks to a group of experts of Sensory Science.

The Society was founded by:
Mario Bertuccioli (Università degli Studi di Firenze)

  • Erminio Monteleone (Università degli Studi di Potenza)
  • Fiorella Sinesio (Istituto Nazionale di Ricerca per gli Alimenti e la Nutrizione, Roma)
  • Mario Ubigli (Istituto Sperimentale per l’Enologia di Asti)
  • Flavia Gasperi (Istituto Agrario di San Michele all’Adige)
  • Ella Pagliarini (Università degli Studi di Milano)
  • Edi Piasentier (Università degli Studi di Udine)
  • Silvana Cavella (Università degli Studi di Napoli)
  • Carmela Maria Lanza (Università degli Studi di Catania)
  • Michele Pizzillo (Istituto Sperimentale per la Zootecnia di Bella)
  • Vincenzo Gerbi (Università degli Studi di Torino)
  • Maria Francesca Scintu (Istituto Zootecnico e Caseario per la Sardegna)

Deed of incorporation

Brochure SISS
Here you can find all the information you need about the Italian Society of Sensory Science

Società Italiana di Scienze Sensoriali

via Donizetti, 6, 50144, Firenze
C.F. 94097300480

Segreteria:
segreteria@scienzesensoriali.it
sportello@scienzesensoriali.it
amministrazione@scienzesensoriali.it

Posta certificata:
scienzesensoriali@pec.it

Tel: +39 333 4887090
lunedì/mercoledì/venerdì: h 9.00 – 15.00

martedì/giovedì: h 9.00 – 17.30