E’ aperto il bando del nuovo dottorato in SCIENZE AGROALIMENTARI E AMBIENTALI attivato dall’Università di Trento in collaborazione con la Fondazione Mach (35° ciclo):
- “Understanding the role of human Microbiota on Sensory Perception”, referente F. Gasperi, in collaborazione con University of Southern Denmark (D. Giacalone)
- “Alternative proteins in low-fat ice cream as structuring, texturing and stabilising agent”, referente E. Aprea, in collaborazione con LIST Luxembourg Institute of Science and Technology (C. Soukulis)
- “Flavour Release during food consumption by Combined Sensory and Instrumental dynamic Tools” , referente F. Biasioli, in collaborazione Wageningen University and Research (M. Stieger)
- “Statistical Tools for comprehensive Elucidation of physico-chemical and sensory Properties of food”, referente E. Aprea, in collaborazione con Centro Internacional Franco Argentino de Ciencias de la Información y Sistemas (P.M. Granitto) e con la Fondazione Bruno Kessler (S. Messelodi).
Maggiori informazioni qui: https://www.unitn.it/ateneo/80913/concorso-di-ammissione.
SCADENZA DOMANDE: 22 LUGLIO 2019, ore 16:00 (ora italiana)